Loopbaancoaching

Je kan bij mij terecht met eender welke vraag waar je op professioneel vlak mee worstelt. 

Enkele voorbeelden;

Hoe weet ik welke job nu écht bij me past? Is het tijd om andere oorden op te zoeken? Hoe zorg ik voor een betere balans tussen  werk en privé? Waarom vond ik mijn job vroeger boeiender dan vandaag? Wat als ik mijn job graag doe, maar veel last heb van stress? Ik heb het gevoel dat ik een heel andere kant uit wil, kan dat nog?

Waarom loopbaanbegeleiding?

De tijd dat je van school kwam en meteen een jobkeuze voor het leven maakte, is al lang voorbij. De maatschappij is intussen sterk verandert en nieuwe kansen bieden zich aan. Het is daarom goed om regelmatig stil te staan bij je eigen loopbaan. 

Wat geeft je energie? Wat inspireert je? Waar liggen jouw passies? Wat zijn je talenten? 

Ontdek vervolgens hoe je deze kunt inzetten in je huidige job of welke nieuwe keuzes je kunt maken. Denken over je loopbaan is ook loopbaanplanning over langere termijn. 

"If you plan on being anything less than you are capable of being, you will probably be unhappy all the days of your life."

-Abraham Maslow-

De overheid biedt je door middel van loopbaancheques de kans om je tijdens dit denkproces professioneel te laten begeleiden . Maar ook zonder loopbaancheques ben je uiteraard welkom om loopbaanbegeleiding te komen volgen. 

Het loopbaancentrum

Ik ben aangesloten als loopbaancoach bij GENERATION BALANCE. Ze zijn als loopbaancentrum erkend bij VDAB.

Hieronder kun je meer informatie over ons vinden.

Wat kun je verwachten?

Na het kennismakingsgesprek kun je een traject van 4 sessies volgen. Dit stappenplan biedt een kader voor een logische opbouw van jouw reflectie maar laat ook ruimte voor een persoonlijke benadering op maat van jouw loopbaanvraag.

Praktisch

Je kan deze sessies betalen met loopbaancheques van VDAB of aan het standaard tarief.

Loopbaancheques kunnen besteld worden via de website van de VDAB.  Een cheque kost 40 euro. De eerste geeft recht op 4 uur coaching (2 sessies van 2u), de tweede op 3 uur (2 sessies van 1,5u). 

Voorwaarden voor loopbaancheques 

minimum 7 jaar werkend (in loondienst of als zelfstandige)
Je hebt recht op maximaal 2 cheques om de 6 jaar
Je woont in Vlaanderen
Ook bij ziekte of in je opzegtermijn

Neem gerust contact voor verdere uitleg over de voorwaarden en procedure.